donderdag 10 september 2009

Belgie - Israel 2-0: 21-8, 21-9

Hej iedereen (even vlug schrijven want we willen koffie!),

's morgensvroeg uit de veren en we voelden meteen goed in onze vel om de laatste match tegen Israel te spelen. We hebben ons goed opgewarmd en op het einde ook met onze trainer. Met vol zelfvertrouwen wonnen we de eerste en de tweede set. We hebben eigenlijk niet veel te schrijven over de match, alleen dat het gelukkig frisjes was geweest en we speelden zonder zonneschijn maar een beetje regen. Danny blijft gelukkig sterk groeien tijdens het tornooi en speelde na zijn slechte wedstrijd tegen Italie dan ook meer agressief en met meer precisie in de aanval. Kristof blijft ook goed presteren. Details van de korte wedstrijd hieronder:

http://beachvolleyball.2009deaflympics.org/files/603-1033-1782.php

Nu, na het spijtige nederlaag tegen Italie van wie we MOESTEN winnen, staan we op de 2de plaats in ons poule met 6 teams. We hebben dus geen enkel rustdag gehad want de teams in andere poules (met 5 landen) hadden elk 1 rustdag. Maar dat is natuurlijk geen probleem want we zijn nog altijd goed gemotiveerd om verder te blijven winnen en de groepssfeer tussen ons en de trainer + de kinesist en haar partner is absoluut ideaal hier maar natuurlijk ook met de hele delegatie. Dat geeft ons een zalig gevoel!

Binnen paar uren weten we tegen wie we morgen moeten spelen. Omdat we op de tweede plaats staan, spelen we morgen tegen een derde geplaatste land uit de andere drie poules (niet van ons). De mogelijke tegenstanders zijn Polen, Duitsland of Brazilie. Jullie zullen waarschijnlijk wel denken hoe het komt dat Duitsland maar op de derde plaats eindigde. Ze verloren vandaag tegen Oekraine erg nipt met 2-1 en op hun eerste wedstrijd van dit Deaflympics verloren ze heel erg verrassend van Canada. Maar ja, we gaan niemand over- of onderschatten en zolang wij ons spel blijven spelen, we zien wel wat er gebeurt. Binnen paar uren komen we even terug om jullie te laten weten wie ons volgend tegenstander wordt.

Voorlopig, als we ons goed herinneren zijn de eersten van elk poule Italie 1, USA 1, Oekraine 1 en 2. De tweedes zijn Belgie, Rusland 1, Rusland 2 en Canada. De derdes zijn dus Polen, Oostenrijk, Duitsland en Brazilie 1. Voor de rest weten wij ook dat Finland in een bepaalde poule op de 4de plaats zijn. Maar voor verdere details kunnen julli die vinden op de site van Deaflympics. Tot snel, we gaan nu even snel koffie drinken, uitrusten en dan uitkijken naar ons volgend tegenstander :)

4 opmerkingen:

  1. joepie !!!!!
    blijven winnen en schitterend spelen !

    Veerle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super! Ik ben benieuwd tegen wie jullie uitkomen..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hyva pojat! Tsemppia!

    Perkele, blogi suomeksi? :)

    -Arttu, Antti & Joonas-

    BeantwoordenVerwijderen